klas24

klas24 is een onderwijsadviesbureau op het gebied van Autisme, Dyslexie en TOS. klas24 adviseert ouders, scholen en organisaties hoe om te gaan met het kind of de jong-volwassene dan wel werknemer met autisme, dyslexie en/of TOS. Ook is het mogelijk om klas24 voor een begeleidingstraject in te schakelen. klas24 werkt non-profit en is CRKBO erkend.

Ouders

Soms valt je kind op, is hij net even anders dan de andere kinderen in de klas. Uw kind kan opvallen omdat het zo'n bijzondere humor heeft, omdat het zo ongelooflijk handig is, omdat het heel graag alleen is of omdat het ongelooflijk boos kan worden. Soms komt het heel laat tot spraak, soms heeft het last van lawaai of aanraking. Uw kind is sowieso bijzonder want ieder kind is bijzonder! U wilt het beste voor uw kind, maar weet niet hoe verder. klas24 kan u helpen uw kind beter te begrijpen. klas24 wijst u de weg. Bel of mail voor een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Scholen

Zonder kinderen is er geen school. Alle kinderen naar de school, dat is passend onderwijs. Maar sommige kinderen lijken, ondanks alle extra inspanningen, niet te passen in uw school. Bel of mail dan klas24. klas24 helpt u op weg. Na een gedegen intake, zal klas24 meestentijds een klassenobservatie komen doen. Aan de hand van gespekken, observatie en dossierstudie, komt klas24 met een passend advies. U als school kunt weer verder.

Organisaties

In iedere organisatie werken mensen met een beperking. Gelukkig maar want zij hebben ook een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Deze mensen hebben vaak een handvat waarmee zij zo goed mogelijk kunnen functioneren. klas24 helpt u als organisatie om dit handvat zichtbaar te maken. Ook adviseert zij over de juiste hulpmiddelen en de bekostiging daarvan voor uw werknemer. Een tevreden goed geïntegreerde werknemer betekent een gezonde organisatie.